Sorry, your browser does not support JavaScript!

PORTAL O PADOBRANSTVU | 18.12.2020.

Datum objave: 26.03.2020.

Tim najstručnijih i najiskusnijih instruktora padobranstva u Hrvatskoj

Skydive Croatia

skydivecroatia
Skydive Croatia je suvremena organizacija koja okuplja vrsne i dugogodišnje instruktore koji su mnoge dane padobranske karijere proveli širom svijeta kao dio poznatih padobranskih klubova, tvrtki i organizacija te ponijeli doma najbolje od svjetskog padobranstva.

Skydive Croatia - tim najstručnijih i najiskusnijih instruktora padobranstva u Hrvatskoj

Skydive Croatia je nastala kao potreba za okupljanjem najstručnijih i najiskusnijih instruktora padobranstva u jednu prepoznatljivu organizaciju odnosno brand, koja djeluju i izvodi skokove na nekoliko lokacija u Hrvatskoj ali i izvan granica države. Jedan od najvažnijih segmenata naše organizacije je stalno praćenje trendova u svjetskom padobranstvu i prilagođavanje najnovijim sigurnosnim odredbama, regulativama i zahtjevima.

Zato što nam je važno da osim dobrog provoda skok izvedete sigurno i uz minimalan rizik, odabir naših instruktora ovisi o njihovoj sposobnosti, licenciranosti i odlučnosti za stalnim usavršavanjem i usvajanjem novih tehnika. S ponosom možemo istaknuti da naši instruktori osim nacionalnih licenci i instruktorskih dozvola posjeduju i USPA (United States Parachute Association) dozvole i ovlaštenja ali i ovlaštenja proizvođača opreme koju koristimo. Osim padobranskih licenci pokazatelj stručnosti naših instruktora je i činjenica da neki od naših članova su aktualni ili su bili dugogodišnji članovi Hrvatske padobranske reprezentacije te su sudjelovali na mnogim Svjetskim i Europskim padobranskim prvenstvima, svjetskim kupovima ali i regionalnim i nacionalnim natjecanjima.

Skydive Croatia - Cilj i misija

Cilj Skydive Croatia tima je da vaše padobransko iskustvo bude zapamćeno zauvijek i da promjeni vaš pogled na svijet i ekstremne sportove. Padobranstvo i čari koje bavljenje padobranstvom donosi, već je promijenilo živote tisućama pojedinaca te vas zato pozivamo da s nama zakoračite u jedan novi životni izazov.


Link na orginalnu objavu

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje vijesti iz iste kategorije

Skydivecroatia.hr - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Skydivecroaita.hr je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti