Sorry, your browser does not support JavaScript!

Datum: 24.10.2020

Klubovi u Hrvatskoj

Skydive Croatia

Skydive Croatia

Tim najstručnijih i najiskusnijih instruktora padobranstva u Hrvatskoj

Skydive Croatia je suvremena organizacija koja okuplja vrsne i dugogodišnje instruktore koji su mnoge dane padobranske karijere proveli širom svijeta kao dio poznatih padobranskih klubova, tvrtki i organizacija te ponijeli doma najbolje od svjetskog padobranstva.

Detaljnije
Tandem Experti

Tandem Experti

Skok padobranom u Tandemu s 4000m

Tandem Experti tim okuplja vrsne tandem instruktore koji su dugogodišnji padobranci sa stotinama skokova iza sebe, a neki od njih su i aktualni članovi Hrvatske padobranske reprezentacije.

Detaljnije
No Money Skydive

No Money Skydive

Jedina agencija koja nudi padobranske skokove bez novčanog plaćanja.

Naša agencija nema svoje vlastite instruktor padobranstva koji će vas povesti na skok no ostvarili smo uspješnu suradnju s najboljima u ovim krajevima – Skydive Croatia padobranskom klubom čiji će vas instruktori povesti na vaš prvi skok. Više o samom klubu Skydive Croatia možete saznati na njihovim web stranicama Skydive Croatia web.

Detaljnije
Skydive Zagreb

Skydive Zagreb

Zagrebačka ekipa koja je dio Skydive Croatie

Skydive Zagreb je lociran na Jugo-zapadu Zagreba na Aerodromu Lučko. Centar vode vrlo iskusni instruktori kluba Skydive Croatia koji će se pobrinuti da vaše iskustvo postane nezaboravno. Skydive Zagreb je uz Tandem Experte i NoMoney skydive dio grupe Skydive Croatia o kojoj možete više saznati posjetom Skydive Croatia web stranice.

Detaljnije
Padobranski klub Croatia

Padobranski klub Croatia

Dugogodišnje iskustvo u školovanju padobranaca.

Padobranski klub "Croatia", osim što školuje mlade ljude i potiče ih na bavljenje sportom, prisutan je na svim domaćim te mnogobrojnim velikim europskim i svjetskim padobranskim natjecanjima

Detaljnije

Primjetili ste grešku? Predložite ispravku.

Zadnje dodane vijesti

Skydivecroatia.hr - Prvi Hrvatski portal o padobranstvu

Skydivecroaita.hr je prvi i za sada jedini Hrvatski padobranski portal koji je posvećen promicanju i popularizaciji padobranstva kao rekreacije, sporta i životne terapije. Kroz rad portala pokušat ćemo obraditi širok raspon tema koje će biti korisne osobama koje se žele uključiti u ovaj čudesan sport i aktivnost, ali i prenijeti bogate informacije koje će koristiti osobama koje su se već uključile u bavljenje padobranstvom na njihovom putu prema iskusnim padobranskim profesionalcima.

Vrlo rado ćemo surađivati sa svim zainteresiranim stranama koje se žele uključiti u rad portala te pozivamo na suradnju sve iskusne padobrance, Instruktore padobranstva, trenere, padobrance učenike i početnike, druge medije zainteresirane za padobranski način života ili i one koji tek razmišljaju o prvim padobranskim koracima.

Portal je namijenjen i svim padobranskim klubovima u Hrvatskoj te vas pozivamo da nam pošaljete svoje tekstove, informacije, radove, postignuća, aktivnosti, najave i sportske rezultate s natjecanja koje ćemo rado i ažurno objaviti

Pribilježi se za Newsletter