Padobranci za Evente ili izvan aerodromske skokove

Angažman ili unajmljivanje Event padobranaca za vaše potrebe

Tko može unajmiti padobrance? Koje je korake potrebno poduzeti da bi angažirali padobrance da skoče za vas? Kako se sve to zakonski regulira? Gdje se sve padobranski skokovi mogu izvesti? Tko su "Event padobranci" koji mogu skakati na tako zahtjevne skokove?

Unajmljivanje padobranaca

Ako su ovo bila pitanja koja vas zanimaju i ako tražite tim padobranaca koje želite angažirati da učine vaš event unikatnim, zapanjujućim i svakako drugačiji od drugih, na pravom ste mjestu jer ćemo vam upravo ovdje objasniti i odgovoriti na sva pitanja te dati jasniju sliku kako cijeli proces ide.

Svaka osoba, fizička ili pravna može poslati upiti sa zahtjevima, idejama ili planiranim aktivnostima za koje bi hitjela unajmiti padobrance. Skydive Croatia rado će se odazvati pozivu, savjetovati vas i u vaše ime organizirati skok event padobranaca u skladu s vašim zamislima.

Demo padobranski skokovi

Kada govorimo o angažiranju ili unajmljivanju padobranaca, u padobranskom rječniku ga nazivamo demo padobranski skok a najčešće se odnosni na skok izveden izvan aerodroma. Za padobranske skokove koji će se izvesti izvan aerodroma ili registriranog letjelišta, potrebno je ishodovati određenu dokumentaciju da bi zadovoljili zakone i pravila. Ako se radi o snimanju promotivnog videa koji će te koristiti u svojoj propagandi ili reklamne svrhe a koji će se izvoditi na registriranom aerodromu tada postupak ne zahtijeva dokumentaciju drugačiju od naših standardnih padobranskih operacija.

Gdje se izvanaerodromski ili demo padobranski skokovi mogu izvesti?

Mnogobrojna su mjesta gdje se izvanaerodromski skokovi mogu izvesti a njihova prigoda je ograničena samo vašom idejom. Do sada smo bili angažirani da izvedemo skokove na privatne zabave poput rođendana, vjenčanja, zaruka, diplomiranja pa do većih evenata poput sportskih natjecanja, otvorenje nogometnih utakmica, raznih javnih priredbi i koncerata ali i u svrhu snimanja promo materijala za televizijske postaje, glazbene umjetnike i razne korporacije. Iako se padobranski skokovi mogu izvoditi na raznim lokacijama poput igrališta, sportskih terena, trgova i ulica, privatnih posjeda i dvorišta, brda i plaža…. postoje čimbenici koji moraju biti zadovoljeni:

Prostor mora biti adekvatan i prihvatljiv za sigurno prizemljenje padobranaca. To se odnosi na prostor bez prepreka poput dalekovoda ili električnih stupova, odnosno žica razvučenih između stupova, visokih zgrada neposredno u blizini planiranog doskočišta, visokog drveća ili ograda isl. Također, kada se na udaljenosti manjoj od 50 m od doskočišta nalazi vodena površina dubine veće od 150 cm, mora se organizirati služba za spašavanje na vodi s najmanje jednim motornim čamcem.

Izvan aerodromski skok Izvan aerodromski skok

Za upite o specifičnim lokacijama preporučujemo da nas kontaktirate za točnu procjenu.

Tko su "Event padobranci" koji izvode takve padobranske skokove?

Iako po Hrvatskom pravilniku o padobranstvu, izvan-aerodromske skokove može izvoditi padobranac već s padobranskom dozvolom B (na doskočište promjera najmanje 100 metara) padobranci koje Skydive Croatia angažira su padobranci s D padobranskim dozvolama koja je ujedno i najviša kategorija i koji nemaju ograničenja promjera doskočišta.

Padobranci Skydive Croatie koje će te angažirati imaju tisuće skokova iza sebe (pojedinačno), a koji su usavršili svoje vještine upravo u tehnici skoka na cilj jer je to sportska disciplina u kojoj se naši padobranci natječu kako na nacionalnim tako i na europskim i svjetskim prvenstvima. Također, ponosno napominjemo da su upravo naši demo padobranci bili dugogodišnji Hrvatski padobranski reprezentativci u skoku na cilj sto jamči za uspješno i sigurno pretvaranje vaše ideje u djelo.

unajmljivanje padobranaca

Izvan aerodromski skokovi na Evente - potrebna dokumentacija i tko ju priprema?

Kada unajmite tim Skydive Croatia za izvođenje izvan aerodromskih skokova, naša ekipa se brine za gotovo sve potrebne dokument. U slučaju da će događaju prisustvovati gledatelji to su: izrada plana Zrakoplovne priredbe i podnošenje istog Hrvatskoj agenciji za Civilno zrakoplovstvo (CCAA) te izradu zahtjeva za odobrenje zrakoplovne priredbe, na temelju čega CCAA izdaje rješenje o odobrenju. U slučaju da skoku neće prisustvovati gledatelji podnosimo Zahtjev za izdavanje odobrenja za izvanaerodromski skok.

S Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe koordiniramo i rezerviramo zračni prostor koji će biti korišten u dogovoreno vrijeme. Hrvatska kontrola zračne plovidbe izdaje odobrenje za uspostavu Ad hoc strukture u svrhu obavljanja padobranskih skokova.

Šaljemo obavijest policiji o održavanju zrakoplovne priredbe te izrađujemo dnevnu evidenciju skokova padobranaca. Osim navedenih dokumenata potrebno je i ishodovati pismeno odobrenje vlasnika zemljišta na koje će se skok izvesti a koju nabavlja naručitelj ili stranka koja unajmljuje padobrance.

Koja je cijena najma "Event padobranaca" i organizacije izvan aerodromskih skokova?

Cijena unajmljivanja padobranaca za izvođenje demo skokova ovisi i nizu okolnosti koje treba uzeti u obzir prilikom formiranja iste stoga preporučujemo slanje što detaljnijih informacija oko vaših zahtjeva. Čimbenici koji najviše utječu na cijenu su lokacija izvođenja skokova, datum i vrijeme, koliko padobranaca želite unajmiti, radi li se samo o profesionalnim padobrancima ili želite i izvođenje tandem padobranskih skokova.

Također, postoji mnogo posebnih i unikatnih zahtjeva koji mogu utjecati na cijenu poput donošenje određenih predmeta, proizvoda, zastava, natpisa ili rekvizita, skokovi u posebnim odjelima, razne opcije snimanja, vremenski okvir u kojem trebate našu ekipu ali i o tome o kakvim se okolnostima radi. Naš tim rado sudjeluje u skokovima koji se izvode u Humanitarne i dobrotvorne svrhe.

Nadamo se da vam je ovaj tekst pomogao u razumijevanju izvan aerodromskih skokova i unajmljivanju padobranaca te da ćemo se družiti u bliskoj budućnosti.

Kako neki od takvih skokova izgledaju možete pogledati u padobranskim projektima na kojima smo radili ili pročitati što mediji pišu o nama.

unajmljivanje padobranaca

Što naši mediji pišu o nama

Skydive Croatia i naš tim tandem instruktora "Tandem Experti" su već dobro poznati javnost i našli su svoje mjesto u mnogobrojnim domaćim i internacionalnim medijima. Također sudjelujemo u velikom broju projekata među kojima se nalazi suradnja s našim najvećim televizijskim kućama poput RTL-a i HRT-a ali smo mjesto našli i u tiskanim izdanjima Večernjeg Lista, Jutarnjeg Lista, 24 Sata i još mnogim drugima. Na sljedećim linkovima možete pogledati više o ovoj temi: Iz medija o Skydive Croatia timu | Projekti na kojima smo radili | Skydive Croatia aktualnosti

Video o našem timu

Povežite se s nama

Da ne bi propustili važne pogodnosti i obavijesti pozivamo vas da nas pratite na sljedećim društvenim mrežama i servisima.

Web stranicu smo prilagodili suvremenim tehnološkim potrebama te smo vam omogućili da rezervacije tandem skokova i kupnju poklon bonova obavite online popunjavanjem rezervacijskog ili obrasca za narudžbu poklon bonova.

Omogućujemo vam i razne načine online plaćanja kako nacionalnim bankama tako i internacionalnim. Uz plaćanje putem bankovnog transfera prihvaćamo uplate i putem sljedećih servisa: Revolut, Monese, Transferwise i Curve.

Vaša Skydive Croatia
Rezervirajte svoj skok još danas! Pokloni skok!

Rezerviraj Tandem skok brzo i jednostavno

Naša web stranica osmišljena je s idejom da Vam omogući najlakši i najbrži postupak rezervacije termina za skok padobranom i kupnju poklon bonova za tandem skok

Skok padobranom s 4000 metara

Omjer uloženog i dobivenog

Padobranska organizacija koja nudi skokove s 4000 metara svaki tjedan u godini.

Nekoliko lokacija tandem skokova

Nekoliko lokacija skokova

Nekoliko lokacija skokova u Hrvatskoj i izvan granica među, kojima možete izabrati.

Poklon bon za skok padobranom

Poklon bonovi za skok padobranom

Narudžba poklon bonova online, brzo i jednostavno, u samo par klikova.

brzi odgovor na upite

Na raspolaganju u svako doba dana

Ulažemo veliki trud da odgovorimo na vaše upite u što kraćem vremenu.

Skok padobranom kao teambuilding

Savršen izbor za teambuilding

Dovedite svoju ekipu na skok padobranom i stvorite posebnu i čvrstu vezu

Besplatan prijevoz do mjesta skakanja padobranom

Mogućnost organizacije prijevoza

Znamo da je prijevoz mnogima problem zato imamo riješenje za vas.

GoPro9 snimanje tandem skokova

Snimanje GoPRO9 Black kamerama

Redovno ulažemo u nove modele kamera jer želimo da imate najbolju kvalitetu.

Skok padobranom montaža videa

Montaža vašeg tandem videa

Pohvali se obitelji i bližnjima te sheraj video na društvenim mrežama.

Skydive Croatia otvorena je tijekom cijele godine

Da bi vam omogučili da svoj prvi skok padobranom ostvarite kada vi to želite. Skydive Croatia otvorena je cijele godine te ako vremenski uvjeti dozvoljavaju skokove izvodimo i u zimskim mjesecima

4000 4000 metara visine svaki tjedan
12 mjeseci u godini
Croatian Language English Language